Suntem o companie specializata în producția publicitara cu o oferta completa de servicii și produse având o experiența de 10 ani în domeniu.

Despre noi

Ne place sa vorbim despre noi prin ochii clienților noștri, prin pozele lucrărilor noastre, prin experiența noastră – pe care o așternem în fata dumneavoastră, actuali și viitori clienți.
Concurenta acerba și conjunctura economica va determina sa dați frâu liber imaginației, sa găsiți în permanenta noutăți care sa stimuleze vânzările. Piata publicității se cere inovata mereu și mereu, aveți nevoie de sprijin tehnic pentru a va transpune ideile în practica, eficient sub raport calitate – preț și în cel mai scurt termen de execuție.
Ne ocupam de producția publicitara, de printuri digitale, format mic, mediu și mare, de peste 10 ani și am rămas conectați la noutățile din domeniu, am consolidat echipa și am crescut valoarea pregătirii profesionale a angajaților, echipamentele răspund exigentelor si suntem pregătiți pentru provocările pe care doriți sa ni le împărtășiți.
Avantajul nostru, pe care va invitam sa îl valorificam împreuna, consta în producerea “in-house” a unei game largi de elemente componente ale conceptului de producție publicitara, păstrând ritmul cu noutățile din domeniu, la termene de execuție foarte dinamice și la un foarte bun raport calitate-preț.

Printuri profesionale la prețuri mici


Deținem un spațiu ideal pentru serviciul complet al acestui segment de piața în Șoseaua Berceni nr 8 , Sector 4, București, hala utilata ultramodern la standarde occidentale.


Mai mult decat atât suntem o echipa de pasionați punând mereu pe primul loc satisfacția clienților, produsele realizate se vad peste tot și reprezinta cartea noastră de vizita. United Team oferă întreaga gama de produse customizate pentru comunicare vizuala de outdoor și indoor.


Acoperire nationala


Consultanta si suport


Servicii complete


  • creatie / DTP99%
  • dezvoltare produs100%
  • productie99%
  • transport98%
  • instalare sevice si intretinere99%
  • campanii publicitare100%