Printuri Indoor

 
United Colors Team

Servicii complete pentru printuri indoor

Executam printuri indoor de mari dimensiuni cu ajutorul tehnicilor de imprimare de ultima generație, din dorința de a obține o calitate superioara a produselor finale Compania asigură o capacitate zilnică de lucru de 1000 mp.
Echipa noastră realizează printuri indoor având 1.5m, 1.6m , 2.5m,3.2 si 5 metri lățime la rezoluții mari (600 dpi – 1440 dpi), pentru a garanta o acuratețe a imaginii comparabila cu cea fotografica. Suporturile pe care le utilizează United Colors Team pentru imprimarea indoor pe materiale flexibile in rola sunt backlite film, hartie white back, hârtie foto, autocolant pvc alb, autocolant pvc transparent, pânza canvas, pânza de pictura, foto tapet, orice suport.

La cerere se poate realiza conceptul graphic si DTP-ului necesar productie materialelor cat si montajul materialelor la nivel national.

Pentru printurile indoor realizate, United Colors Team acorda o garanție a calității materialului și imprimării în funcție de suportul și aplicația dorita. Specialiștii United Colors Team recomandă laminarea printurilor cu folie, lucioasa sau mata, pentru a evita deteriorarea rapida a printurilor si pentru a reda o imagine de cea mai buna calitate. Prin laminare printurile vor fi ferite de deteriorări cauzate de apă, zgârieturi, de vânt sau de razele UV. Materialele pe care le utilizează compania, sunt de calitate superioara. Realizarea și finisarea printurilor indoor au loc în condiții profesionale, pentru ca rezultatul sa fie cel așteptat, atât după cerințele clienților, cât și după standardele United Colors Team