Litere Volumetrice

Litere volumetrice luminoase sau neluminoase pentru semnalistica de efect

Pentru a obține o semnalistica de exterior sau interior de efect, United Colors Team le recomanda clienților sa utilizeze litere volumetrice. Acestea se pot realiza într-o varietate de forme, din diferite materiale precum plexiglas, PVC komacel, tabla, aluminiu, spuma extrudata (polistiren). Literele volumetrice pot fi luminoase sau neluminoase. Acestea pot fi iluminate fie direct, cu tub spectral sau led in interior, fie indirect (prin halou).

Literele volumetrice pot fi utilizate cu succes la semnalizarea sălilor de recepție, a sălilor de conferințe sau a showroom-urilor. Pentru outdoor, pot fi folosite la semnalizarea fațadelor de clădiri si a rooftop-urilor. În acest sens, literele volumetrice pot fi dispuse pe structura metalica sau pe riflaj de aluminiu. United Colors Team realizează, de asemenea, conceptul grafic pentru litere volumetrice, simulări 2D si 3D, memoriul tehnic din dorința de a-si ajuta cât mai mult clienți. Firma oferă transport, instalare si mentenanța peste tot în tara.

United Colors Team ofera consultanta, adaptându-si serviciile la nevoile si posibilitățile clienților. Materialele folosite pentru producția publicitara sunt de cea mai bună calitate. Acestea sunt rezistente la variațiile de temperatura, la umezeala și la razele UV, astfel că vor avea o rezistentă îndelungată, iar clienții se vor bucura de acestea o perioadă mare de timp.