Servicii de decorare
United Colors Team oferă clienților săi o gama completa de servicii de producție publicitara, inclusiv servicii de decorare.

Gama variata de materiale pentru decorari

Specialiștii noștri realizează decorări de vitrine (window graphics), de pardoseli (floor graphics) sablări de geamuri si vitrine. United Colors Team realizează decorările prin imprimarea imaginii pe autocolant alb sau transparent și pe tapet printabil. Realizam placări de pereți cu fotomontaje PVC imprimate pe forex si komatex la orice dimensiuni, decorări cu folii decorative speciale cum ar fi Wall Art si Cutting Vinil si asiguram tăierea pe contur a autocolantelor printare sau colorate in diferite culori.

Decorari profesionale și servicii anexe


Pentru ca dorim sa venim in întâmpinarea clienților nostri cu soluții complete putem realiza concepția grafica, DTP-ul și producția materialelor pentru decorări de calitate. De asemenea clienții mai pot beneficia de transport și montaj la locația unde se va realiza decorarea. Autocolantul pe care il propunem este rezistent la variațiile de temperatura, umezeala si raze UV.

Materialele folosite sunt însoțite de certificat de conformitate și garanție.

Decupări autocolante cutter-plotter si print&cutt

Pe lângă celelalte servicii, United Colors Team asigura și servicii de decupări autocolante. Realizam decuparea cu echipamente de print cutter plottere de ultima generație, ce beneficiază de recunoaștere optica. Este o tehnologie ce are avantajul ca executa decuparea printurilor pe conturul dorit.

Putem decupa autocolante normale și reflectorizante pentru diverse aplicații, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Foliile autocolante oferite de United Colors Team se pot folosi pentru bannere, vitrine, panouri publicitare, colantari auto, casete luminoase.